Veiligheidskundige nodig op basis van detachering?

Hebt u een nieuwbouw project, een verbouwing, reorganisatie of groot onderhoud? En hebt u behoefte aan een veiligheidsdeskundige op (management)niveau? Wilgh QSE helpt. Wij zijn specialist in de detachering van hooggekwalificeerde middelbaar, integraal of hoger veiligheidskundigen (MVK, IVK, HVK).

Van kleine tot grote complexe organisaties uit diverse sectoren

Onze veiligheidskundigen zijn gewend te werken in grote en complexe VCA-gecertificeerde en BRZO-plichtige organisaties met een verhoogd veiligheidsrisico. Zij hebben ervaring in diverse sectoren, waaronder chemie, petrochemie, energie(opwekking) en zware industrie. Wij werken ook in de food-industrie en de constructiebouw, in kantooromgevingen (bedrijven & overheden) en in de zorg.

Kennismaken en selecteren

Het selecteren van de juiste veiligheidskundige is een zorgvuldige klus. We maken eerst persoonlijk kennis met u en met uw bedrijf. En we horen graag waar uw behoefte precies ligt. We bespreken de vereiste taken en vaardigheden van de veiligheidskundige. En we horen graag uw doelstellingen. Op basis daarvan selecteren we uit ons team van veiligheidskundigen de beste professional voor uw project. Daarna volgt een kennismaking.

Overleg en rapportage

We vinden het belangrijk dat beide partijen een goed gevoel hebben. Is dat het geval? Dan gaat de veiligheidskundige voor u aan de slag. Tijdens het project voeren we graag regelmatig overleg met u als opdrachtgever en met de veiligheidskundige. En we brengen met regelmaat een rapportage uit. We willen er namelijk zeker van zijn dat het project naar wens verloopt. Dat we op koers liggen. En dat u uw doelstellingen behaalt. Minstens zo belangrijk vinden we het dat de veiligheidsdeskundige zich ‘happy’ voelt. Want een tevreden mens komt tot betere resultaten.


laten we kennis maken

Meer informatie over een veiligheidskundige op basis van detachering?

Neem gerust contact op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Neem contact op